Get Adobe Flash player
Contactgegevens

Korsten Interieurbouw BV
Molenakkers 5b
5721 WR Asten

Tel. 06-41032446

www.korsteninterieurbouw.nl
info@korsteninterieurbouw.nl

Algemene voorwaarden

Diensten


ZAKELIJK

Winkelinterieurs die uitnodigen tot winkelen
Samen met de opdrachtgever denken wij mee op een zo optimale opstelling te maken. Belangrijk bij het plaatsen van een winkelinterieur is dat er een minimale overlast is. Ook als het gaat om een wijziging of uitbreiding kunnen wij u van dienst zijn.

Kantoren met een prettige uitstraling
Een kantoor is een plaats waar u en uw eventuele medewerkers de hele dag zijn. De ruimte moet functioneel ingericht zijn. Ook het kleurgebruik en de verlichting spelen een belangrijke rol. Samen zoeken wij voor een pasklare oplossing.

Café of restaurant, het dient er gezellig te zijn
Of het nu om een bruin café gaat of een modern ingericht restaurant de uitstraling van het interieur is enorm belangrijk. Ook hier spelen het kleurgebruik en de verlichting een belangrijke rol.

Alle soorten aftimmering
U wilt uw toegang tot uw bedrijf of kantoor een nieuwe uitstraling geven; uw balie is aan vernieuwing toe; er zijn vele toepassingen waar u ons kunt inschakelen.

PARTICULIER

Keukens
Wij maken een keuken die volledig op de klant is toegespitst. Of de ruimte nu groot of klein is, samen komen wij tot een oplossing waardoor u naderhand met plezier staat te kokkerellen. Belangrijk hierbij is indeling, verlichting etc.

Badkamers
Of het gaat om een badmeubel of een totale inrichting van uw badkamer alles is mogelijk. Te denken valt hierbij aan verlaagd plafond met verlichting en audio.

Slaapkamers
Ook hier is alles mogelijk, of het nu gaat om alleen een bergkast of een volledige inrichting wij zoeken samen met u naar een oplossing.

Woonkamers
De woonkamer is een plek waar u geruime tijd in doorbrengt, dus is het belangrijk dat het er gezellig is en daarbij horen uiteraard ook de meubels. Of het nu alleen een kast is of een grote tafel, wij staan tot uw dienst.

Alle soorten aftimmering
Wij denken hierbij o.a. aan de verbouwing van een zolder tot slaapkamer; u wilt uw garage geïsoleerd hebben en kasten plaatsen; uw berging kan wel een nieuwe indeling gebruiken. Mogelijkheden te over om ons in te schakelen.